Huizenmarkt Verspreide huizen Nieuw-Balinge in Nieuw-Balinge (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Woningmarkt Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Verspreide huizen Nieuw-Balinge is een buurt in de wijk Nieuw-Balinge en plaats Nieuw-Balinge binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze buurt telt volgens het CBS 910 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuw-Balinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 424.142 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 424.142
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Nieuw-Balinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Nieuw-Balinge.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nieuw-Balinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nieuw-Balinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Nieuw-Balinge komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nieuw-Balinge

In Verspreide huizen Nieuw-Balinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nieuw-Balinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nieuw-Balinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Nieuw-Balinge
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Nieuw-Balinge vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Nieuw-Balinge waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nieuw-Balinge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nieuw-Balinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Nieuw-Balinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nieuw-Balinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Starterswoningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nieuw-Balinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nieuw-Balinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Nieuw-Balinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Nieuw-Balinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nieuw-Balinge is 2.927 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.612 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Nieuw-Balinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nieuw-Balinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nieuw-Balinge. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuw-Balinge in de gemeente Midden-Drenthe.

Nieuw-Balinge Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Alle straten van Verspreide huizen Nieuw-Balinge

Verspreide huizen Nieuw-Balinge bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.