Alle woningmarktinfo Den Hoorn

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Den Hoorn

Een eerste blik op Den Hoorn

Den Hoorn is een buurt in de gemeente Midden-Delfland. Deze buurt telt volgens het CBS 12.810 inwoners. Momenteel staan er 26 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 478.232 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 26
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 478.232
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Den Hoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Hoorn is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Hoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Den Hoorn.

Woningen recent verkocht in Den Hoorn

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Hoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Hoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Hoorn. Een eengezinswoning in Den Hoorn komt het meest (30%) voor. Daarna komt een galerijflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Hoorn

In Den Hoorn wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Den Hoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Den Hoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Den Hoorn
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Den Hoorn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Den Hoorn vergeleken met de Midden-Delfland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Den Hoorn

Wil je een huis kopen in Den Hoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Hoorn . Er staan momenteel 26 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Hoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Hoorn.

Zoek je huurwoning in Den Hoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Den Hoorn.

Huizenprijzen in Den Hoorn

Starterswoningen in Den Hoorn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Den Hoorn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Hoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Den Hoorn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Den Hoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Hoorn is 4.311 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.724 euro).

Leeftijden Den Hoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Hoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Den Hoorn

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Den Hoorn. De buurt zelf valt binnen de wijk Schipluiden in de gemeente Midden-Delfland.

Schipluiden Den Hoorn Hodenpijl Gaag-Schipluiden Negenhuizen en Zouteveen 't Woudt Verspreide huizen Schipluiden

Alle straten van Den Hoorn

Den Hoorn bestaat uit 104 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen