Huizenmarkt Buitenwijk Noordwest in Maastricht (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitenwijk Noordwest

Woningmarkt Buitenwijk Noordwest

Buitenwijk Noordwest is een wijk in de plaats Maastricht binnen de gemeente Maastricht. Deze wijk telt volgens het CBS 2.185 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenwijk Noordwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 793.066 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 793.066
Percentage gezinnen met kinderen 21%

Verkoopduur woningen in Buitenwijk Noordwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenwijk Noordwest is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenwijk Noordwest kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitenwijk Noordwest

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenwijk Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenwijk Noordwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenwijk Noordwest. Een eengezinswoning in Buitenwijk Noordwest komt het meest (47%) voor. Daarna komt een herenhuis met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenwijk Noordwest

In Buitenwijk Noordwest wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenwijk Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenwijk Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitenwijk Noordwest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitenwijk Noordwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitenwijk Noordwest vergeleken met de Maastricht en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitenwijk Noordwest waar ligt dat?

Woningen te koop Buitenwijk Noordwest

Wil je een huis kopen in Buitenwijk Noordwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenwijk Noordwest . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenwijk Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenwijk Noordwest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitenwijk Noordwest. Zoek je huurwoning in Buitenwijk Noordwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitenwijk Noordwest

Starterswoningen in Buitenwijk Noordwest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenwijk Noordwest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenwijk Noordwest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitenwijk Noordwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitenwijk Noordwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenwijk Noordwest is 2.845 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.150 euro).

Leeftijden Buitenwijk Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenwijk Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitenwijk Noordwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitenwijk Noordwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitenwijk Noordwest

Boschpoort Bosscherveld Frontenkwartier Belvédère Lanakerveld