Huizenprijzen en de huizenmarkt De Lutte kern in de Lutte

Begrijp de huizenprijzen in De Lutte kern Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Lutte kern Losser

De Lutte kern is een buurt in de wijk De Lutte en plaats de Lutte binnen de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 3.830 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lutte kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 506.437 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 506.437
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in De Lutte kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Lutte kern is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Lutte kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Lutte kern.

Woningen recent verkocht in De Lutte kern

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lutte kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Lutte kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Lutte kern. Een eengezinswoning in De Lutte kern komt het meest (76%) voor. Daarna komt een herenhuis met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Lutte kern

In De Lutte kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Lutte kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Lutte kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Lutte kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Lutte kern vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in De Lutte kern Losser

Starterswoningen in De Lutte kern Losser zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Lutte kern Losser zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Lutte kern Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Lutte kern Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Lutte kern Losser

Wil je een huis kopen in De Lutte kern Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Lutte kern Losser . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Lutte kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Lutte kern.

Bekijk alle koopwoningen in De Lutte kern Losser. Zoek je huurwoning in De Lutte kern Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Lutte kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Lutte kern is 4.197 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.354 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Lutte kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Lutte kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Lutte kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Lutte kern. De buurt zelf valt binnen de wijk De Lutte in de gemeente Losser.

De Lutte kern Verspreide huizen De Lutte

Alle straten van De Lutte kern

De Lutte kern bestaat uit 47 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.