Alle woningmarktinfo Molenwijk (zuid)

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Molenwijk (zuid)

Een eerste blik op Molenwijk (zuid)

Molenwijk (zuid) is een buurt in de gemeente Loon op Zand. Deze buurt telt volgens het CBS 6.150 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenwijk (zuid). De gemiddelde vraagprijs van woningen is 387.979 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 387.979
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Molenwijk (zuid)

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenwijk (zuid) is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenwijk (zuid) kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Molenwijk (zuid)

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenwijk (zuid). Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenwijk (zuid).

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenwijk (zuid). Een eengezinswoning in Molenwijk (zuid) komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenwijk (zuid)

In Molenwijk (zuid) wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Molenwijk (zuid)

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Molenwijk (zuid) (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenwijk (zuid)
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Molenwijk (zuid)

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Molenwijk (zuid) vergeleken met de Loon op Zand en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Molenwijk (zuid)

Wil je een huis kopen in Molenwijk (zuid)? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenwijk (zuid) . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenwijk (zuid) alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenwijk (zuid).

Zoek je huurwoning in Molenwijk (zuid)? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Molenwijk (zuid).

Huizenprijzen in Molenwijk (zuid)

Starterswoningen in Molenwijk (zuid) zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Molenwijk (zuid) zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenwijk (zuid) zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenwijk (zuid)? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenwijk (zuid)

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenwijk (zuid) is 3.118 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.818 euro).

Leeftijden Molenwijk (zuid)

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenwijk (zuid) vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molenwijk (zuid)

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molenwijk (zuid). De buurt zelf valt binnen de wijk Loon op Zand in de gemeente Loon op Zand.

Oud-Loon Mussenhoek Molenwijk (noord) Molenwijk (zuid) De Hoogt (Industrieterrein) Bergeind Oost-Loon De Plakken

Alle straten van Molenwijk (zuid)

Molenwijk (zuid) bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen