Huizenmarkt Verspreide huizen Nunhem in Nunhem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Nunhem

Woningmarkt Verspreide huizen Nunhem

Verspreide huizen Nunhem is een buurt in de wijk Nunhem en plaats Nunhem binnen de gemeente Leudal. Deze buurt telt volgens het CBS 665 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nunhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 464.574 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 464.574
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Nunhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Nunhem is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Nunhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Nunhem.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Nunhem

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nunhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Nunhem.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Nunhem. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Nunhem. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Nunhem komt het meest (50%) voor. Daarna komt een landhuis met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Nunhem

In Verspreide huizen Nunhem wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Nunhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Nunhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Nunhem
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Nunhem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Nunhem vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Nunhem waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Nunhem

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Nunhem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Nunhem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Nunhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Nunhem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Nunhem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Nunhem. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Nunhem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Nunhem

Starterswoningen in Verspreide huizen Nunhem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Nunhem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Nunhem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Nunhem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Nunhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Nunhem is 1.775 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.820 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Nunhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Nunhem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Nunhem

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Nunhem. De buurt zelf valt binnen de wijk Nunhem in de gemeente Leudal.

Kern Nunhem Verspreide huizen Nunhem

Alle straten van Verspreide huizen Nunhem

Verspreide huizen Nunhem bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.