logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Binnenstad-Noord in Leiden

Begrijp de huizenprijzen in Binnenstad-Noord Leiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Binnenstad-Noord Leiden

Binnenstad-Noord is een wijk in de plaats Leiden binnen de gemeente Leiden. Deze wijk telt volgens het CBS 14.960 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 573.738 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 57
Gemiddelde vraagprijs € 573.738
Percentage gezinnen met kinderen 10%

Verkoopduur woningen in Binnenstad-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad-Noord is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Binnenstad-Noord.

Woningen recent verkocht in Binnenstad-Noord

Er zijn recent 57 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad-Noord. Een portiekflat in Binnenstad-Noord komt het meest (22%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad-Noord

In Binnenstad-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Binnenstad-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Binnenstad-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Binnenstad-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binnenstad-Noord vergeleken met de Leiden en Nederland.

Huizenprijzen in Binnenstad-Noord Leiden

Starterswoningen in Binnenstad-Noord Leiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad-Noord Leiden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad-Noord Leiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Binnenstad-Noord Leiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Binnenstad-Noord Leiden

Wil je een huis kopen in Binnenstad-Noord Leiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad-Noord Leiden . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Binnenstad-Noord Leiden. Zoek je huurwoning in Binnenstad-Noord Leiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Binnenstad-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad-Noord is 5.340 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Binnenstad-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Binnenstad-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Binnenstad-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Binnenstad-Noord

De Camp Marewijk Pancras-West Pancras-Oost d'Oude Morsch Noordvest Havenwijk-Noord Havenwijk-Zuid Molenbuurt De Waard