logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 't Duyfrak in Valkenburg

Begrijp de huizenprijzen in 't Duyfrak Katwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 't Duyfrak Katwijk

't Duyfrak is een buurt in de wijk Valkenburg en plaats Valkenburg binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 6.275 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Duyfrak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 726.816 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 726.816
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in 't Duyfrak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Duyfrak is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Duyfrak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Duyfrak.

Woningen recent verkocht in 't Duyfrak

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Duyfrak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Duyfrak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Duyfrak. Een eengezinswoning in 't Duyfrak komt het meest (45%) voor. Daarna komt een herenhuis met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Duyfrak

In 't Duyfrak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Duyfrak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Duyfrak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 't Duyfrak Katwijk

Starterswoningen in 't Duyfrak Katwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Duyfrak Katwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Duyfrak Katwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 't Duyfrak Katwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 't Duyfrak Katwijk

Wil je een huis kopen in 't Duyfrak Katwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Duyfrak Katwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Duyfrak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Duyfrak.

Bekijk alle koopwoningen in 't Duyfrak Katwijk. Zoek je huurwoning in 't Duyfrak Katwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 't Duyfrak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Duyfrak is 4.314 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.161 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 't Duyfrak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Duyfrak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Duyfrak

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Duyfrak. De buurt zelf valt binnen de wijk Valkenburg in de gemeente Katwijk.

Dorp 't Joght 't Duyfrak Valkenburgse Meer Overige verspreide huizen Valkenburg

Alle straten van 't Duyfrak

't Duyfrak bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.