Huizenmarkt 't Duyfrak in Valkenburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 't Duyfrak

Woningmarkt 't Duyfrak

't Duyfrak is een buurt in de wijk Valkenburg en plaats Valkenburg binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 5.730 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Duyfrak. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 625.739 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 625.739
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in 't Duyfrak

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Duyfrak is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Duyfrak moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Duyfrak.

Woningen recent verkocht in 't Duyfrak

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Duyfrak. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Duyfrak.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Duyfrak. Een eengezinswoning in 't Duyfrak komt het meest (48%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Duyfrak

In 't Duyfrak wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Duyfrak

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Duyfrak (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 't Duyfrak
Binnenring: Nederland

't Duyfrak waar ligt dat?

Woningen te koop 't Duyfrak

Wil je een huis kopen in 't Duyfrak? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Duyfrak . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Duyfrak alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Duyfrak.

Bekijk hier alle koopwoningen in 't Duyfrak. Zoek je huurwoning in 't Duyfrak? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 't Duyfrak

Starterswoningen in 't Duyfrak zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 't Duyfrak zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Duyfrak zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 't Duyfrak? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 't Duyfrak

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Duyfrak is 5.038 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.103 euro).

Leeftijden 't Duyfrak

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Duyfrak vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Duyfrak

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Duyfrak. De buurt zelf valt binnen de wijk Valkenburg in de gemeente Katwijk.

Dorp 't Joght 't Duyfrak Valkenburgse Meer Overige verspreide huizen Valkenburg

Alle straten van 't Duyfrak

't Duyfrak bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.