Alle woningmarktinfo Rijnsoever-West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rijnsoever-West

Een eerste blik op Rijnsoever-West

Rijnsoever-West is een buurt in de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 13.140 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsoever-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 446.287 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 446.287
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rijnsoever-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnsoever-West is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnsoever-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnsoever-West.

Woningen recent verkocht in Rijnsoever-West

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsoever-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnsoever-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnsoever-West. Een eengezinswoning in Rijnsoever-West komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnsoever-West

In Rijnsoever-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rijnsoever-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rijnsoever-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijnsoever-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijnsoever-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijnsoever-West vergeleken met de Katwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Rijnsoever-West

Wil je een huis kopen in Rijnsoever-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnsoever-West . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnsoever-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnsoever-West.

Zoek je huurwoning in Rijnsoever-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rijnsoever-West.

Huizenprijzen in Rijnsoever-West

Starterswoningen in Rijnsoever-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnsoever-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnsoever-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijnsoever-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijnsoever-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnsoever-West is 4.699 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.325 euro).

Leeftijden Rijnsoever-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnsoever-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijnsoever-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijnsoever-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Katwijk Noord in de gemeente Katwijk.

Rijnsoever-West Rijnsoever-Oost Hoornes-West Hoornes-Oost Rijnsoever-Noord Rijnsoever-Midden

Alle straten van Rijnsoever-West

Rijnsoever-West bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen