Huizenmarkt Rijnsoever-Midden in Katwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijnsoever-Midden

Woningmarkt Rijnsoever-Midden

Rijnsoever-Midden is een buurt in de wijk Katwijk Noord en plaats Katwijk binnen de gemeente Katwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 13.140 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsoever-Midden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 342.012 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 342.012
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Rijnsoever-Midden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnsoever-Midden is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnsoever-Midden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnsoever-Midden.

Woningen recent verkocht in Rijnsoever-Midden

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsoever-Midden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnsoever-Midden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnsoever-Midden. Een eengezinswoning in Rijnsoever-Midden komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnsoever-Midden

In Rijnsoever-Midden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnsoever-Midden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnsoever-Midden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijnsoever-Midden
Binnenring: Nederland

Rijnsoever-Midden waar ligt dat?

Woningen te koop Rijnsoever-Midden

Wil je een huis kopen in Rijnsoever-Midden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnsoever-Midden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnsoever-Midden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnsoever-Midden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijnsoever-Midden. Zoek je huurwoning in Rijnsoever-Midden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijnsoever-Midden

Starterswoningen in Rijnsoever-Midden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnsoever-Midden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnsoever-Midden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijnsoever-Midden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijnsoever-Midden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnsoever-Midden is 4.420 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.037 euro).

Leeftijden Rijnsoever-Midden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnsoever-Midden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijnsoever-Midden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijnsoever-Midden. De buurt zelf valt binnen de wijk Katwijk Noord in de gemeente Katwijk.

Rijnsoever-West Rijnsoever-Oost Hoornes-West Hoornes-Oost Rijnsoever-Noord Rijnsoever-Midden

Alle straten van Rijnsoever-Midden

Rijnsoever-Midden bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.