Wemeldinge

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Wemeldinge

Een eerste blik op Wemeldinge

Wemeldinge is een buurt in de gemeente Kapelle. Deze buurt telt volgens het CBS 3.035 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Wemeldinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 343.804 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 343.804
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wemeldinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wemeldinge is 35 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Wemeldinge kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wemeldinge

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wemeldinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wemeldinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wemeldinge. Een eengezinswoning in Wemeldinge komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wemeldinge

In Wemeldinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Wemeldinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Wemeldinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wemeldinge
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wemeldinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wemeldinge vergeleken met de Kapelle en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Wemeldinge

Wil je een huis kopen in Wemeldinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wemeldinge . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wemeldinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wemeldinge.

Zoek je huurwoning in Wemeldinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Wemeldinge.

Huizenprijzen in Wemeldinge

Starterswoningen in Wemeldinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wemeldinge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wemeldinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wemeldinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wemeldinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wemeldinge is 2.403 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.203 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Wemeldinge is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Wemeldinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wemeldinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wemeldinge

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wemeldinge. De buurt zelf valt binnen de wijk Wemeldinge in de gemeente Kapelle.

Wemeldinge Verspreide huizen Wemeldinge

Alle straten van Wemeldinge

Wemeldinge bestaat uit 47 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen