Huizenmarkt Uitbreiding West in Leimuiden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Uitbreiding West

Woningmarkt Uitbreiding West

Uitbreiding West is een buurt in de wijk Leimuiden en plaats Leimuiden binnen de gemeente Kaag en Braassem. Deze buurt telt volgens het CBS 4.490 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitbreiding West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 465.691 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 465.691
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Uitbreiding West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uitbreiding West is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Uitbreiding West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Uitbreiding West.

Woningen recent verkocht in Uitbreiding West

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uitbreiding West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uitbreiding West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uitbreiding West. Een eengezinswoning in Uitbreiding West komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uitbreiding West

In Uitbreiding West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Uitbreiding West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Uitbreiding West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uitbreiding West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Uitbreiding West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uitbreiding West vergeleken met de Kaag en Braassem en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Uitbreiding West waar ligt dat?

Woningen te koop Uitbreiding West

Wil je een huis kopen in Uitbreiding West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uitbreiding West . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uitbreiding West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uitbreiding West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Uitbreiding West. Zoek je huurwoning in Uitbreiding West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Uitbreiding West

Starterswoningen in Uitbreiding West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uitbreiding West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uitbreiding West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uitbreiding West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uitbreiding West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uitbreiding West is 3.575 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.190 euro).

Leeftijden Uitbreiding West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uitbreiding West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Uitbreiding West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Uitbreiding West. De buurt zelf valt binnen de wijk Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem.

Leimuiden Vriezekoop Bilderdam Uitbreiding West Verspreide huizen Vriezekoopse polder Verspreide huizen West

Alle straten van Uitbreiding West

Uitbreiding West bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.