Huizenmarkt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt in Anna Paulowna (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Woningmarkt Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt is een buurt in de wijk 06 en plaats Anna Paulowna binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze buurt telt volgens het CBS 11.940 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 325.014 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 325.014
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt.

Woningen recent verkocht in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt. Een eengezinswoning in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt komt het meest (79%) voor. Daarna komt een maisonnette met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

In Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt vergeleken met de Hollands Kroon en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Wil je een huis kopen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt. Zoek je huurwoning in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Starterswoningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt is 2.728 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.257 euro).

Leeftijden Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk 06 in de gemeente Hollands Kroon.

Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt Gelderse Buurt en omgeving Breezand Van Ewijcksluis Oostpolder