Huizenmarkt Verspreide huizen polder Munnikenland in Westmaas (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen polder Munnikenland

Woningmarkt Verspreide huizen polder Munnikenland

Verspreide huizen polder Munnikenland is een buurt in de wijk Westmaas en plaats Westmaas binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 2.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Munnikenland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 650.000
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen polder Munnikenland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen polder Munnikenland is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen polder Munnikenland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen polder Munnikenland.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen polder Munnikenland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Munnikenland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen polder Munnikenland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Munnikenland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen polder Munnikenland

In Verspreide huizen polder Munnikenland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen polder Munnikenland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen polder Munnikenland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen polder Munnikenland
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen polder Munnikenland waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen polder Munnikenland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen polder Munnikenland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen polder Munnikenland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen polder Munnikenland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen polder Munnikenland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen polder Munnikenland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen polder Munnikenland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen polder Munnikenland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen polder Munnikenland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen polder Munnikenland is 5.462 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.536 euro).

Leeftijden Verspreide huizen polder Munnikenland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen polder Munnikenland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen polder Munnikenland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen polder Munnikenland. De buurt zelf valt binnen de wijk Westmaas in de gemeente Hoeksche Waard.

Westmaas Greup Grote Riethure Verspreide huizen polder Munnikenland Verspreide huizen in het Westen