Strijen-Centrum

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Strijen-Centrum

Een eerste blik op Strijen-Centrum

Strijen-Centrum is een buurt in de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 8.790 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Strijen-Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 504.085 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 504.085
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Strijen-Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Strijen-Centrum is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Strijen-Centrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Strijen-Centrum

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Strijen-Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Strijen-Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Strijen-Centrum. Een eengezinswoning in Strijen-Centrum komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Strijen-Centrum

In Strijen-Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Strijen-Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Strijen-Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Strijen-Centrum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Strijen-Centrum

Wil je een huis kopen in Strijen-Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Strijen-Centrum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Strijen-Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Strijen-Centrum.

Zoek je huurwoning in Strijen-Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Strijen-Centrum.

Huizenprijzen in Strijen-Centrum

Starterswoningen in Strijen-Centrum zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Strijen-Centrum zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Strijen-Centrum zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Strijen-Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Strijen-Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Strijen-Centrum is 2.326 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.315 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Strijen-Centrum is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Strijen-Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Strijen-Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Strijen-Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Strijen-Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Strijen en buitengebied in de gemeente Hoeksche Waard.

Strijen-Centrum Oranjewijk Land van Essche Over de Keen Noord Oud Bonaventura (bedrijfsterrein) Strijensas Mookhoek Cillaarshoek Klem Buitengebied-Zuid Buitengebied-West Buitengebied-Oost

Alle straten van Strijen-Centrum

Strijen-Centrum bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen