logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuw-Beijerland Woonkern in Nieuw-Beijerland

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard

Nieuw-Beijerland Woonkern is een buurt in de wijk Nieuw-Beijerland en plaats Nieuw-Beijerland binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 4.410 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland Woonkern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 505.773 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 505.773
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Beijerland Woonkern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Beijerland Woonkern is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Beijerland Woonkern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Beijerland Woonkern.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Beijerland Woonkern

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Beijerland Woonkern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Beijerland Woonkern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Beijerland Woonkern. Een eengezinswoning in Nieuw-Beijerland Woonkern komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Beijerland Woonkern

In Nieuw-Beijerland Woonkern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Beijerland Woonkern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Beijerland Woonkern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard

Starterswoningen in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard

Wil je een huis kopen in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Beijerland Woonkern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Beijerland Woonkern.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard. Zoek je huurwoning in Nieuw-Beijerland Woonkern Hoeksche Waard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Beijerland Woonkern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Beijerland Woonkern is 3.524 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Beijerland Woonkern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Beijerland Woonkern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw-Beijerland Woonkern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw-Beijerland Woonkern. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuw-Beijerland in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuw-Beijerland Woonkern Nieuw-Beijerland Buitengebied

Alle straten van Nieuw-Beijerland Woonkern

Nieuw-Beijerland Woonkern bestaat uit 74 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.