logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Diessen in Diessen

Begrijp de huizenprijzen in Diessen Hilvarenbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Diessen Hilvarenbeek

Diessen is een buurt in de wijk Diessen en plaats Diessen binnen de gemeente Hilvarenbeek. Deze buurt telt volgens het CBS 3.920 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 538.830 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 538.830
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Diessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diessen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diessen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diessen.

Woningen recent verkocht in Diessen

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diessen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diessen. Een eengezinswoning in Diessen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diessen

In Diessen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Diessen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Diessen vergeleken met de Hilvarenbeek en Nederland.

Huizenprijzen in Diessen Hilvarenbeek

Starterswoningen in Diessen Hilvarenbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Diessen Hilvarenbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diessen Hilvarenbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Diessen Hilvarenbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Diessen Hilvarenbeek

Wil je een huis kopen in Diessen Hilvarenbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diessen Hilvarenbeek . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diessen.

Bekijk alle koopwoningen in Diessen Hilvarenbeek. Zoek je huurwoning in Diessen Hilvarenbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Diessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diessen is 3.348 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.450 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Diessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diessen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Diessen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Diessen. De buurt zelf valt binnen de wijk Diessen in de gemeente Hilvarenbeek.

Diessen Baarschot Verspreide huizen Baarschot

Alle straten van Diessen

Diessen bestaat uit 67 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.