logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heusden in Heusden

Begrijp de huizenprijzen in Heusden Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heusden Heusden

Heusden is een buurt in de wijk Heusden en plaats Heusden binnen de gemeente Heusden. Deze buurt telt volgens het CBS 1.315 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 698.985 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 698.985
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Heusden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heusden is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heusden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heusden

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heusden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heusden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heusden. Een eengezinswoning in Heusden komt het meest (62%) voor. Daarna komt een herenhuis met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heusden

In Heusden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heusden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heusden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heusden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heusden vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Heusden Heusden

Starterswoningen in Heusden Heusden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heusden Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heusden Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heusden Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heusden Heusden

Wil je een huis kopen in Heusden Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heusden Heusden . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heusden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heusden.

Bekijk alle koopwoningen in Heusden Heusden. Zoek je huurwoning in Heusden Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heusden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heusden is 4.249 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.406 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heusden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heusden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heusden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heusden. De buurt zelf valt binnen de wijk Heusden in de gemeente Heusden.

Heusden

Alle straten van Heusden

Heusden bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.