logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Herpt in Herpt

Begrijp de huizenprijzen in Herpt Heusden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herpt Heusden

Herpt is een buurt in de wijk Herpt en plaats Herpt binnen de gemeente Heusden. Deze buurt telt volgens het CBS 765 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 762.697 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 762.697
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Herpt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herpt is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herpt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herpt.

Woningen recent verkocht in Herpt

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herpt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herpt. Een eengezinswoning in Herpt komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herpt

In Herpt wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herpt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herpt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Herpt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Herpt vergeleken met de Heusden en Nederland.

Huizenprijzen in Herpt Heusden

Starterswoningen in Herpt Heusden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Herpt Heusden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herpt Heusden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herpt Heusden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herpt Heusden

Wil je een huis kopen in Herpt Heusden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herpt Heusden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herpt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herpt.

Bekijk alle koopwoningen in Herpt Heusden. Zoek je huurwoning in Herpt Heusden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herpt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herpt is 2.932 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.005 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herpt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herpt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Herpt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Herpt. De buurt zelf valt binnen de wijk Herpt in de gemeente Heusden.

Herpt

Alle straten van Herpt

Herpt bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.