De Huizenmarkt in Noordwolde (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordwolde

Woningmarkt Noordwolde

Noordwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 408.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 408.228
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Noordwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwolde is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwolde

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwolde. Een eengezinswoning in Noordwolde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwolde

In Noordwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordwolde
Binnenring: Nederland

Noordwolde waar ligt dat?

Woningen te koop Noordwolde

Wil je een huis kopen in Noordwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwolde . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwolde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordwolde. Zoek je huurwoning in Noordwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordwolde

Starterswoningen in Noordwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwolde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwolde zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordwolde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwolde is 2.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.056 euro).

Leeftijden Noordwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noordwolde

Noordwolde bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.