logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noordwolde

Begrijp de huizenprijzen in Noordwolde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordwolde

Noordwolde is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 26.467 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 459.335 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 459.335
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Noordwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordwolde is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordwolde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordwolde

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordwolde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordwolde. Een eengezinswoning in Noordwolde komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordwolde

In Noordwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordwolde

Starterswoningen in Noordwolde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordwolde zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordwolde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordwolde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordwolde

Wil je een huis kopen in Noordwolde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordwolde . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordwolde.

Bekijk alle koopwoningen in Noordwolde. Zoek je huurwoning in Noordwolde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordwolde is 2.971 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.567 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noordwolde

Noordwolde bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.