Alle woningmarktinfo Gemeente Hellevoetsluis

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hellevoetsluis

Een eerste blik op Hellevoetsluis

Hellevoetsluis is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 40.475 inwoners. Momenteel staan er 121 woningen te koop en zijn er recent 249 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 121
Woningen recent verkocht 249
Gemiddelde vraagprijs € 382.905
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hellevoetsluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellevoetsluis is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellevoetsluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellevoetsluis.

Woningen recent verkocht in Hellevoetsluis

Er zijn recent 249 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellevoetsluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellevoetsluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellevoetsluis. Een eengezinswoning in Hellevoetsluis komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hellevoetsluis

In Hellevoetsluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hellevoetsluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hellevoetsluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hellevoetsluis
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hellevoetsluis

Wil je een huis kopen in Hellevoetsluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellevoetsluis . Er staan momenteel 121 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellevoetsluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellevoetsluis.

Zoek je huurwoning in Hellevoetsluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hellevoetsluis.

Huizenprijzen in Hellevoetsluis

Starterswoningen in Hellevoetsluis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hellevoetsluis zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellevoetsluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hellevoetsluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hellevoetsluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellevoetsluis is 2.961 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.712 euro).

Leeftijden Hellevoetsluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellevoetsluis vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hellevoetsluis

De gemeente Hellevoetsluis telt 2 plaatsen.

Hellevoetsluis Oudenhoorn

Alle wijken van Hellevoetsluis

Hellevoetsluis bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen