Alle woningmarktinfo Kruis Hoeffe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Kruis Hoeffe

Een eerste blik op Kruis Hoeffe

Kruis Hoeffe is een buurt in de gemeente Hellevoetsluis. Deze buurt telt volgens het CBS 5.805 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruis Hoeffe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.045 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 399.045
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kruis Hoeffe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruis Hoeffe is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruis Hoeffe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kruis Hoeffe.

Woningen recent verkocht in Kruis Hoeffe

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruis Hoeffe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruis Hoeffe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruis Hoeffe. Een eengezinswoning in Kruis Hoeffe komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruis Hoeffe

In Kruis Hoeffe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Kruis Hoeffe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Kruis Hoeffe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kruis Hoeffe
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kruis Hoeffe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kruis Hoeffe vergeleken met de Hellevoetsluis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Kruis Hoeffe

Wil je een huis kopen in Kruis Hoeffe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruis Hoeffe . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruis Hoeffe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruis Hoeffe.

Zoek je huurwoning in Kruis Hoeffe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Kruis Hoeffe.

Huizenprijzen in Kruis Hoeffe

Starterswoningen in Kruis Hoeffe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kruis Hoeffe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruis Hoeffe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kruis Hoeffe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kruis Hoeffe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruis Hoeffe is 3.410 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.505 euro).

Leeftijden Kruis Hoeffe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruis Hoeffe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kruis Hoeffe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kruis Hoeffe. De buurt zelf valt binnen de wijk Den Bonsen Hoek in de gemeente Hellevoetsluis.

Tolhoeck Out Jaar Logendal Kruis Hoeffe Salem

Alle straten van Kruis Hoeffe

Kruis Hoeffe bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen