Huizenmarkt Rennemig-Beersdal in Heerlen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rennemig-Beersdal

Woningmarkt Rennemig-Beersdal

Rennemig-Beersdal is een wijk in de plaats Heerlen binnen de gemeente Heerlen. Deze wijk telt volgens het CBS 5.030 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rennemig-Beersdal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 217.727 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 217.727
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rennemig-Beersdal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rennemig-Beersdal is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rennemig-Beersdal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rennemig-Beersdal.

Woningen recent verkocht in Rennemig-Beersdal

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rennemig-Beersdal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rennemig-Beersdal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rennemig-Beersdal. Een eengezinswoning in Rennemig-Beersdal komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rennemig-Beersdal

In Rennemig-Beersdal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rennemig-Beersdal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rennemig-Beersdal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rennemig-Beersdal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rennemig-Beersdal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rennemig-Beersdal vergeleken met de Heerlen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rennemig-Beersdal waar ligt dat?

Woningen te koop Rennemig-Beersdal

Wil je een huis kopen in Rennemig-Beersdal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rennemig-Beersdal . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rennemig-Beersdal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rennemig-Beersdal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rennemig-Beersdal. Zoek je huurwoning in Rennemig-Beersdal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rennemig-Beersdal

Starterswoningen in Rennemig-Beersdal zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Rennemig-Beersdal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rennemig-Beersdal zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rennemig-Beersdal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rennemig-Beersdal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rennemig-Beersdal is 1.700 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.712 euro).

Leeftijden Rennemig-Beersdal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rennemig-Beersdal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Rennemig-Beersdal

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Rennemig-Beersdal? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Rennemig-Beersdal

Groot Rennemig Beersdal Schelsberg