Alle woningmarktinfo Neder-Hardinxveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Neder-Hardinxveld

Een eerste blik op Neder-Hardinxveld

Neder-Hardinxveld is een buurt in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Deze buurt telt volgens het CBS 17.955 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Neder-Hardinxveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 407.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 407.043
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Neder-Hardinxveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neder-Hardinxveld is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neder-Hardinxveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Neder-Hardinxveld

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neder-Hardinxveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neder-Hardinxveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neder-Hardinxveld. Een eengezinswoning in Neder-Hardinxveld komt het meest (59%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neder-Hardinxveld

In Neder-Hardinxveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Neder-Hardinxveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Neder-Hardinxveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neder-Hardinxveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Neder-Hardinxveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Neder-Hardinxveld vergeleken met de Hardinxveld-Giessendam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Neder-Hardinxveld

Wil je een huis kopen in Neder-Hardinxveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neder-Hardinxveld . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neder-Hardinxveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neder-Hardinxveld.

Zoek je huurwoning in Neder-Hardinxveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Neder-Hardinxveld.

Huizenprijzen in Neder-Hardinxveld

Starterswoningen in Neder-Hardinxveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neder-Hardinxveld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neder-Hardinxveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neder-Hardinxveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neder-Hardinxveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neder-Hardinxveld is 2.908 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.482 euro).

Leeftijden Neder-Hardinxveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neder-Hardinxveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Neder-Hardinxveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Neder-Hardinxveld. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Boven-Hardinxveld Neder-Hardinxveld Giessendam De Peulen

Alle straten van Neder-Hardinxveld

Neder-Hardinxveld bestaat uit 58 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen