Huizenprijzen en de huizenmarkt Venebrugge in Venebrugge

Begrijp de huizenprijzen in Venebrugge Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Venebrugge Hardenberg

Venebrugge is een buurt in de wijk Venebrugge en plaats Venebrugge binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venebrugge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 589.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 589.000
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Venebrugge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venebrugge is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Venebrugge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venebrugge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venebrugge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venebrugge. Een eengezinswoning in Venebrugge komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venebrugge

In Venebrugge wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Venebrugge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Venebrugge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Venebrugge Hardenberg

Starterswoningen in Venebrugge Hardenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Venebrugge Hardenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venebrugge Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Venebrugge Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Venebrugge Hardenberg

Wil je een huis kopen in Venebrugge Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venebrugge Hardenberg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venebrugge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venebrugge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Venebrugge Hardenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Venebrugge Hardenberg. Zoek je huurwoning in Venebrugge Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Venebrugge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venebrugge is 3.850 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.327 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Venebrugge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venebrugge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Venebrugge

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Venebrugge. De buurt zelf valt binnen de wijk Venebrugge in de gemeente Hardenberg.

Venebrugge

Alle straten van Venebrugge

Venebrugge bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.