Huizenprijzen en de huizenmarkt Paddepoel-Zuid in Groningen

Begrijp de huizenprijzen in Paddepoel-Zuid Groningen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Paddepoel-Zuid Groningen

Paddepoel-Zuid is een buurt in de wijk Noordwest en plaats Groningen binnen de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 18.320 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paddepoel-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 338.532 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 338.532
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Paddepoel-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paddepoel-Zuid is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paddepoel-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Paddepoel-Zuid.

Woningen recent verkocht in Paddepoel-Zuid

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paddepoel-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paddepoel-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paddepoel-Zuid. Een portiekflat in Paddepoel-Zuid komt het meest (42%) voor. Daarna komt een galerijflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paddepoel-Zuid

In Paddepoel-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paddepoel-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paddepoel-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Paddepoel-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Paddepoel-Zuid vergeleken met de Groningen en Nederland.

Huizenprijzen in Paddepoel-Zuid Groningen

Starterswoningen in Paddepoel-Zuid Groningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Paddepoel-Zuid Groningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paddepoel-Zuid Groningen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Paddepoel-Zuid Groningen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Paddepoel-Zuid Groningen

Wil je een huis kopen in Paddepoel-Zuid Groningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paddepoel-Zuid Groningen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Paddepoel-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paddepoel-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Paddepoel-Zuid Groningen. Zoek je huurwoning in Paddepoel-Zuid Groningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Paddepoel-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paddepoel-Zuid is 3.065 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.160 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Paddepoel-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paddepoel-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Paddepoel-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Paddepoel-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordwest in de gemeente Groningen.

Selwerd Paddepoel-Zuid Paddepoel-Noord Zernike Campus Selwerderhof Tuinwijk

Alle straten van Paddepoel-Zuid

Paddepoel-Zuid bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.