Oosterhaar

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterhaar

Een eerste blik op Oosterhaar

Oosterhaar is een buurt in de gemeente Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 18.120 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oosterhaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.821 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 382.821
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterhaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhaar is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterhaar.

Woningen recent verkocht in Oosterhaar

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhaar. Een eengezinswoning in Oosterhaar komt het meest (86%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhaar

In Oosterhaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterhaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterhaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhaar
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhaar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhaar vergeleken met de Groningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oosterhaar

Wil je een huis kopen in Oosterhaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhaar . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhaar.

Zoek je huurwoning in Oosterhaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosterhaar.

Huizenprijzen in Oosterhaar

Starterswoningen in Oosterhaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhaar zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhaar is 2.606 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.554 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Oosterhaar is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Oosterhaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterhaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterhaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum in de gemeente Groningen.

Haren Oosterhaar Voorveld Harenermolen Glimmen Hemmen

Alle straten van Oosterhaar

Oosterhaar bestaat uit 75 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen