Huizenmarkt De Mammoet in Gouda (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Mammoet

Woningmarkt De Mammoet

De Mammoet is een buurt in de wijk Plaswijck en plaats Gouda binnen de gemeente Gouda. Deze buurt telt volgens het CBS 12.640 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mammoet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.173 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 399.173
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in De Mammoet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Mammoet is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Mammoet moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Mammoet.

Woningen recent verkocht in De Mammoet

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Mammoet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Mammoet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Mammoet. Een portiekflat in De Mammoet komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Mammoet

In De Mammoet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Mammoet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Mammoet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Mammoet
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Mammoet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Mammoet vergeleken met de Gouda en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Mammoet waar ligt dat?

Woningen te koop De Mammoet

Wil je een huis kopen in De Mammoet? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Mammoet . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Mammoet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Mammoet.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Mammoet. Zoek je huurwoning in De Mammoet? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Mammoet

Starterswoningen in De Mammoet zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Mammoet zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Mammoet zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Mammoet? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Mammoet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Mammoet is 3.558 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.145 euro).

Leeftijden De Mammoet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Mammoet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Mammoet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Mammoet. De buurt zelf valt binnen de wijk Plaswijck in de gemeente Gouda.

Hoef- en Veldbuurt Zomenbuurt Hoevenbuurt Lusten-, Burgen- en Steinenbuurt Grassen- Waterbuurt Bodegraafsestraatweg De Mammoet Wervenbuurt

Alle straten van De Mammoet

De Mammoet bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.