logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Boerhaavekwartier in Gouda

Begrijp de huizenprijzen in Boerhaavekwartier Gouda met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boerhaavekwartier Gouda

Boerhaavekwartier is een buurt in de wijk Bloemendaal en plaats Gouda binnen de gemeente Gouda. Deze buurt telt volgens het CBS 9.750 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerhaavekwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 285.359 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 285.359
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Boerhaavekwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boerhaavekwartier is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boerhaavekwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boerhaavekwartier.

Woningen recent verkocht in Boerhaavekwartier

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerhaavekwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boerhaavekwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boerhaavekwartier. Een portiekflat in Boerhaavekwartier komt het meest (40%) voor. Daarna komt een galerijflat met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boerhaavekwartier

In Boerhaavekwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boerhaavekwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boerhaavekwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Boerhaavekwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boerhaavekwartier vergeleken met de Gouda en Nederland.

Huizenprijzen in Boerhaavekwartier Gouda

Starterswoningen in Boerhaavekwartier Gouda zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boerhaavekwartier Gouda zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boerhaavekwartier Gouda zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boerhaavekwartier Gouda? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boerhaavekwartier Gouda

Wil je een huis kopen in Boerhaavekwartier Gouda? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boerhaavekwartier Gouda . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boerhaavekwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boerhaavekwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Boerhaavekwartier Gouda. Zoek je huurwoning in Boerhaavekwartier Gouda? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boerhaavekwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boerhaavekwartier is 3.417 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.217 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boerhaavekwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boerhaavekwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boerhaavekwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boerhaavekwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Bloemendaal in de gemeente Gouda.

Boerhaavekwartier Windrooskwartier en Heesterbuurt Groenhovenkwartier Bloemendaalseweg De Goudse Poort Gaardenbuurt

Alle straten van Boerhaavekwartier

Boerhaavekwartier bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.