Huizenmarkt Verspreide huizen Elsendorp in Elsendorp (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Elsendorp

Woningmarkt Verspreide huizen Elsendorp

Verspreide huizen Elsendorp is een buurt in de wijk Elsendorp en plaats Elsendorp binnen de gemeente Gemert-Bakel. Deze buurt telt volgens het CBS 1.105 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Elsendorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 630.224 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 630.224
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Elsendorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Elsendorp is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Elsendorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Elsendorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Elsendorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Elsendorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Elsendorp. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Elsendorp komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Elsendorp

In Verspreide huizen Elsendorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Elsendorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Elsendorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Elsendorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Elsendorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Elsendorp vergeleken met de Gemert-Bakel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Elsendorp waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Elsendorp

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Elsendorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Elsendorp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Elsendorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Elsendorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Elsendorp. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Elsendorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Elsendorp

Starterswoningen in Verspreide huizen Elsendorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Elsendorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Elsendorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Elsendorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Elsendorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Elsendorp is 4.132 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.563 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Elsendorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Elsendorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Elsendorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Elsendorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Elsendorp in de gemeente Gemert-Bakel.

Elsendorp Verspreide huizen Elsendorp

Alle straten van Verspreide huizen Elsendorp

Verspreide huizen Elsendorp bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.