Verspreide huizen Mierlo

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Mierlo

Een eerste blik op Verspreide huizen Mierlo

Verspreide huizen Mierlo is een buurt in de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.480 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen Mierlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 720.900 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 720.900
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Mierlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Mierlo is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Mierlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Mierlo

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Mierlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Mierlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Mierlo. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Mierlo komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bungalow met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Mierlo

In Verspreide huizen Mierlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Mierlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Mierlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Mierlo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Mierlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Mierlo vergeleken met de Geldrop-Mierlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Mierlo

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Mierlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Mierlo . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Mierlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Mierlo.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Mierlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Mierlo.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Mierlo

Starterswoningen in Verspreide huizen Mierlo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Mierlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Mierlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Mierlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Mierlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Mierlo is 3.205 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Verspreide huizen Mierlo is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Verspreide huizen Mierlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Mierlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Mierlo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Mierlo. De buurt zelf valt binnen de wijk Mierlo in de gemeente Geldrop-Mierlo.

Mierlo Verspreide huizen Mierlo

Alle straten van Verspreide huizen Mierlo

Verspreide huizen Mierlo bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen