Huizenprijzen en de huizenmarkt in Geldrop

Begrijp de huizenprijzen in Geldrop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geldrop

Geldrop is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo. Deze plaats telt volgens het CBS 39.255 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 166
Gemiddelde vraagprijs € 449.043
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Geldrop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geldrop is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geldrop moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geldrop.

Woningen recent verkocht in Geldrop

Er zijn recent 166 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geldrop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geldrop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geldrop. Een eengezinswoning in Geldrop komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geldrop

In Geldrop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geldrop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geldrop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Geldrop

Starterswoningen in Geldrop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geldrop zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geldrop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geldrop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geldrop

Wil je een huis kopen in Geldrop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geldrop . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geldrop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geldrop.

Bekijk alle koopwoningen in Geldrop. Zoek je huurwoning in Geldrop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geldrop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geldrop is 3.450 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.251 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geldrop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geldrop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Geldrop

Geldrop bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.