Alle woningmarktinfo Scholtenskanaal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Scholtenskanaal

Een eerste blik op Scholtenskanaal

Scholtenskanaal is een buurt in de gemeente Emmen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.890 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scholtenskanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 375.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 375.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Scholtenskanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Scholtenskanaal is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Scholtenskanaal

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Scholtenskanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Scholtenskanaal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Scholtenskanaal. Een eengezinswoning in Scholtenskanaal komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Scholtenskanaal

In Scholtenskanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Scholtenskanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Scholtenskanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Scholtenskanaal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Scholtenskanaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Scholtenskanaal vergeleken met de Emmen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Scholtenskanaal

Wil je een huis kopen in Scholtenskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Scholtenskanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Scholtenskanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Scholtenskanaal.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Scholtenskanaal.

Zoek je huurwoning in Scholtenskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Scholtenskanaal.

Huizenprijzen in Scholtenskanaal

Starterswoningen in Scholtenskanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Scholtenskanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Scholtenskanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Scholtenskanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Scholtenskanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Scholtenskanaal is 2.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.621 euro).

Leeftijden Scholtenskanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Scholtenskanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Scholtenskanaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Scholtenskanaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Barger-Compascuum in de gemeente Emmen.

Barger-Compascuum-Centrum Scholtenskanaal Verlengde Oosterdiep Limietweg Verspreide huizen Barger-Compascuum

Alle straten van Scholtenskanaal

Scholtenskanaal bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen