Stadsdeel Gestel in gemeente Eindhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stadsdeel Gestel

Een eerste blik op Stadsdeel Gestel

Stadsdeel Gestel is een wijk in de gemeente Eindhoven. Deze wijk telt volgens het CBS 28.045 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stadsdeel Gestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 348.552 euro.

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 69
Gemiddelde vraagprijs € 348.552
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Gestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Gestel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Gestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadsdeel Gestel.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Gestel

Er zijn recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Gestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Gestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadsdeel Gestel. Een eengezinswoning in Stadsdeel Gestel komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Gestel

In Stadsdeel Gestel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stadsdeel Gestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stadsdeel Gestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadsdeel Gestel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Gestel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Gestel vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Stadsdeel Gestel

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Gestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Gestel. Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Gestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Gestel.

Huizenprijzen in Stadsdeel Gestel

Starterswoningen in Stadsdeel Gestel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stadsdeel Gestel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadsdeel Gestel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadsdeel Gestel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadsdeel Gestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Gestel is 2.657 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.546 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stadsdeel Gestel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stadsdeel Gestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Gestel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Gestel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Gestel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Gestel

Schrijversbuurt Oude Spoorbaan Hagenkamp Genderdal Blaarthem Rapelenburg Bennekel-Oost Bennekel-West, Gagelbosch Gennep Beemden Genderbeemd Hanevoet Ooievaarsnest

Instellingen zijn opgeslagen