Stadsdeel Woensel-Noord in gemeente Eindhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stadsdeel Woensel-Noord

Een eerste blik op Stadsdeel Woensel-Noord

Stadsdeel Woensel-Noord is een wijk in de gemeente Eindhoven. Deze wijk telt volgens het CBS 64.420 inwoners. Momenteel staan er 156 woningen te koop en zijn er recent 225 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stadsdeel Woensel-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 389.734 euro.

Woningen te koop 156
Woningen recent verkocht 225
Gemiddelde vraagprijs € 389.734
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Woensel-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Woensel-Noord is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Woensel-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadsdeel Woensel-Noord.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Woensel-Noord

Er zijn recent 225 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Woensel-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Woensel-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadsdeel Woensel-Noord. Een eengezinswoning in Stadsdeel Woensel-Noord komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Woensel-Noord

In Stadsdeel Woensel-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stadsdeel Woensel-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stadsdeel Woensel-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadsdeel Woensel-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Woensel-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Woensel-Noord vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Stadsdeel Woensel-Noord

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Woensel-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Woensel-Noord. Er staan momenteel 156 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Woensel-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Woensel-Noord.

Huizenprijzen in Stadsdeel Woensel-Noord

Starterswoningen in Stadsdeel Woensel-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stadsdeel Woensel-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadsdeel Woensel-Noord zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadsdeel Woensel-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadsdeel Woensel-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Woensel-Noord is 2.595 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.497 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stadsdeel Woensel-Noord is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stadsdeel Woensel-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Woensel-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Woensel-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Woensel-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Woensel-Noord

Driehoeksbos Prinsejagt Jagershoef 't Hool Winkelcentrum Vlokhoven Kapelbeemd Kerkdorp Acht Achtse Barrier-Gunterslaer Achtse Barrier-Spaaihoef Achtse Barrier-Hoeven Woenselse Heide Tempel Blixembosch-West Blixembosch-Oost Castiliëlaan Eckart Luytelaer Vaartbroek Heesterakker Esp Bokt

Instellingen zijn opgeslagen