Stadsdeel Stratum in gemeente Eindhoven

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Stadsdeel Stratum

Een eerste blik op Stadsdeel Stratum

Stadsdeel Stratum is een wijk in de gemeente Eindhoven. Deze wijk telt volgens het CBS 33.705 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Stadsdeel Stratum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 511.863 euro.

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 106
Gemiddelde vraagprijs € 511.863
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Stadsdeel Stratum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stadsdeel Stratum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stadsdeel Stratum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stadsdeel Stratum.

Woningen recent verkocht in Stadsdeel Stratum

Er zijn recent 106 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stadsdeel Stratum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stadsdeel Stratum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stadsdeel Stratum. Een portiekflat in Stadsdeel Stratum komt het meest (31%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stadsdeel Stratum

In Stadsdeel Stratum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Stadsdeel Stratum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Stadsdeel Stratum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stadsdeel Stratum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Stadsdeel Stratum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stadsdeel Stratum vergeleken met de Eindhoven en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Stadsdeel Stratum

Wil je een huis kopen in Stadsdeel Stratum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stadsdeel Stratum. Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stadsdeel Stratum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stadsdeel Stratum.

Huizenprijzen in Stadsdeel Stratum

Starterswoningen in Stadsdeel Stratum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stadsdeel Stratum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stadsdeel Stratum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stadsdeel Stratum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stadsdeel Stratum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stadsdeel Stratum is 3.292 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.172 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Stadsdeel Stratum is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Stadsdeel Stratum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stadsdeel Stratum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stadsdeel Stratum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stadsdeel Stratum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stadsdeel Stratum

Irisbuurt Rochusbuurt Elzent-Noord Tuindorp Joriskwartier Bloemenplein Looiakkers Elzent-Zuid Kerstroosplein Gerardusplein Genneperzijde Roosten Eikenburg Sportpark Aalsterweg Puttense Dreef Poeijers Burghplan Sintenbuurt Tivoli Gijzenrooi Nieuwe Erven Kruidenbuurt Schuttersbosch Riel

Instellingen zijn opgeslagen