Huizenmarkt Deest in Deest (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Deest

Woningmarkt Deest

Deest is een buurt in de wijk Deest en plaats Deest binnen de gemeente Druten. Deze buurt telt volgens het CBS 1.765 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 482.531 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 482.531
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Deest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deest is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deest.

Woningen recent verkocht in Deest

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deest. Een eengezinswoning in Deest komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deest

In Deest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Deest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Deest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deest vergeleken met de Druten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Deest waar ligt dat?

Woningen te koop Deest

Wil je een huis kopen in Deest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deest . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deest.

Bekijk hier alle koopwoningen in Deest. Zoek je huurwoning in Deest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Deest

Starterswoningen in Deest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Deest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Deest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Deest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deest is 3.035 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.469 euro).

Leeftijden Deest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Deest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Deest. De buurt zelf valt binnen de wijk Deest in de gemeente Druten.

Deest Deest Buitengebied Deestse Waarden

Alle straten van Deest

Deest bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.