Alle woningmarktinfo Hooge Zwaluwe

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hooge Zwaluwe

Een eerste blik op Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe is een buurt in de gemeente Drimmelen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.750 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.398 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 425.398
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hooge Zwaluwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hooge Zwaluwe is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hooge Zwaluwe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hooge Zwaluwe

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hooge Zwaluwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hooge Zwaluwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hooge Zwaluwe. Een eengezinswoning in Hooge Zwaluwe komt het meest (79%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hooge Zwaluwe

In Hooge Zwaluwe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hooge Zwaluwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hooge Zwaluwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hooge Zwaluwe
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hooge Zwaluwe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hooge Zwaluwe vergeleken met de Drimmelen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hooge Zwaluwe

Wil je een huis kopen in Hooge Zwaluwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hooge Zwaluwe . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hooge Zwaluwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hooge Zwaluwe.

Zoek je huurwoning in Hooge Zwaluwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hooge Zwaluwe.

Huizenprijzen in Hooge Zwaluwe

Starterswoningen in Hooge Zwaluwe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hooge Zwaluwe zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hooge Zwaluwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hooge Zwaluwe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hooge Zwaluwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hooge Zwaluwe is 3.527 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.820 euro).

Leeftijden Hooge Zwaluwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hooge Zwaluwe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hooge Zwaluwe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hooge Zwaluwe. De buurt zelf valt binnen de wijk Hooge Zwaluwe in de gemeente Drimmelen.

Hooge Zwaluwe Helkant Verspreide huizen Groot Zonzeelsche Polder Verspreide huizen Hooge Zwaluwe

Alle straten van Hooge Zwaluwe

Hooge Zwaluwe bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen