Huizenprijzen en de huizenmarkt Schrijvers en dichtersbuurt in Doetinchem

Begrijp de huizenprijzen in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem

Schrijvers en dichtersbuurt is een buurt in de wijk 02 en plaats Doetinchem binnen de gemeente Doetinchem. Deze buurt telt volgens het CBS 6.670 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schrijvers en dichtersbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 303.486 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 303.486
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Schrijvers en dichtersbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schrijvers en dichtersbuurt is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schrijvers en dichtersbuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schrijvers en dichtersbuurt

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schrijvers en dichtersbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schrijvers en dichtersbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schrijvers en dichtersbuurt. Een portiekflat in Schrijvers en dichtersbuurt komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schrijvers en dichtersbuurt

In Schrijvers en dichtersbuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schrijvers en dichtersbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schrijvers en dichtersbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Schrijvers en dichtersbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schrijvers en dichtersbuurt vergeleken met de Doetinchem en Nederland.

Huizenprijzen in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem

Starterswoningen in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem

Wil je een huis kopen in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schrijvers en dichtersbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schrijvers en dichtersbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem. Zoek je huurwoning in Schrijvers en dichtersbuurt Doetinchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schrijvers en dichtersbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schrijvers en dichtersbuurt is 2.753 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.171 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schrijvers en dichtersbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schrijvers en dichtersbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schrijvers en dichtersbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schrijvers en dichtersbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk 02 in de gemeente Doetinchem.

Muziekbuurt Schrijvers en dichtersbuurt Wiltinksbrug Overstegen-West Overstegen-Oost Wonninkhage Buitengebied de Gaarde Wassinkbrink-Zuidoost

Alle straten van Schrijvers en dichtersbuurt

Schrijvers en dichtersbuurt bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.