logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Doetinchem

Begrijp de huizenprijzen in Doetinchem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Doetinchem

Doetinchem is een plaats in de gemeente Doetinchem. Deze plaats telt volgens het CBS 59.195 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 200 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doetinchem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.417 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 200
Gemiddelde vraagprijs € 404.417
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Doetinchem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Doetinchem is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Doetinchem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Doetinchem.

Woningen recent verkocht in Doetinchem

Er zijn recent 200 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Doetinchem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Doetinchem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Doetinchem. Een eengezinswoning in Doetinchem komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Doetinchem

In Doetinchem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Doetinchem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Doetinchem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Doetinchem

Starterswoningen in Doetinchem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Doetinchem zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Doetinchem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Doetinchem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Doetinchem

Wil je een huis kopen in Doetinchem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Doetinchem . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Doetinchem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Doetinchem.

Bekijk alle koopwoningen in Doetinchem. Zoek je huurwoning in Doetinchem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Doetinchem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Doetinchem is 3.324 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Doetinchem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Doetinchem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Doetinchem

Doetinchem bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.