Huizenprijzen en de huizenmarkt Delfzijl-Noord in Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in Delfzijl-Noord Delfzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Delfzijl-Noord Delfzijl

Delfzijl-Noord is een buurt in de wijk Stad en plaats Delfzijl binnen de gemeente Delfzijl. Deze buurt telt volgens het CBS 16.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 187.146 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 187.146
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Delfzijl-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfzijl-Noord is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfzijl-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Delfzijl-Noord.

Woningen recent verkocht in Delfzijl-Noord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfzijl-Noord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Delfzijl-Noord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Delfzijl-Noord

In Delfzijl-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Delfzijl-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Delfzijl-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Delfzijl-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Delfzijl-Noord vergeleken met de Delfzijl en Nederland.

Woningen te koop Delfzijl-Noord Delfzijl

Wil je een huis kopen in Delfzijl-Noord Delfzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfzijl-Noord Delfzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfzijl-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfzijl-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Delfzijl-Noord Delfzijl.

Bekijk alle koopwoningen in Delfzijl-Noord Delfzijl. Zoek je huurwoning in Delfzijl-Noord Delfzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Delfzijl-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfzijl-Noord is 1.701 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.513 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Delfzijl-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfzijl-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Delfzijl-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Delfzijl-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Stad in de gemeente Delfzijl.

Delfzijl-Centrum Farmsum Delfzijl-Noord Delfzijl-West Fivelzigt Tuikwerd