De Huizenmarkt gemeente Delfzijl (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Delfzijl

Woningmarkt Delfzijl

Delfzijl is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.855 inwoners. Momenteel staan er 63 woningen te koop en zijn er recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 63
Woningen recent verkocht 84
Gemiddelde vraagprijs € 245.024
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Delfzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfzijl is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Delfzijl

Er zijn recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfzijl. Een eengezinswoning in Delfzijl komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delfzijl

In Delfzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Delfzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Delfzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delfzijl
Binnenring: Nederland

Delfzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Delfzijl

Wil je een huis kopen in Delfzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfzijl . Er staan momenteel 63 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Delfzijl. Zoek je huurwoning in Delfzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Delfzijl

Starterswoningen in Delfzijl zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Delfzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfzijl zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delfzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delfzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfzijl is 2.120 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.864 euro).

Leeftijden Delfzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Delfzijl

De gemeente Delfzijl telt 14 plaatsen.

Bierum Borgsweer Delfzijl Farmsum Godlinze Holwierde Krewerd Losdorp Meedhuizen Spijk Termunten Termunterzijl Wagenborgen Woldendorp

Alle wijken van Delfzijl

Delfzijl bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.