logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Delfzijl

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Delfzijl met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Delfzijl

Delfzijl is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.855 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 168.606.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 250.264
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 168.606
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Delfzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfzijl is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Delfzijl

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfzijl.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Delfzijl

In Delfzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Delfzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Delfzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop gemeente Delfzijl

Wil je een huis kopen in gemeente Delfzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Delfzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in gemeente Delfzijl.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Delfzijl. Zoek je huurwoning in gemeente Delfzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Delfzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfzijl is 2.047 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.915 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Delfzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfzijl vergeleken met de rest van Nederland.