Gemeente Delfzijl

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Delfzijl

Een eerste blik op Delfzijl

Delfzijl is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.855 inwoners. Momenteel staan er 104 woningen te koop en zijn er recent 240 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Delfzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 215.464 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 104
Woningen recent verkocht 240
Gemiddelde vraagprijs € 215.464
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Delfzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Delfzijl is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Delfzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Delfzijl

Er zijn recent 240 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Delfzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Delfzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Delfzijl. Een eengezinswoning in Delfzijl komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Delfzijl

In Delfzijl wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Delfzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Delfzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Delfzijl
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Delfzijl

Wil je een huis kopen in Delfzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Delfzijl . Er staan momenteel 104 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Delfzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Delfzijl.

Zoek je huurwoning in Delfzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Delfzijl.

Huizenprijzen in Delfzijl

Starterswoningen in Delfzijl zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Delfzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Delfzijl zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Delfzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Delfzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Delfzijl is 1.532 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.469 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Delfzijl is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Delfzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Delfzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Delfzijl

De gemeente Delfzijl telt 14 plaatsen.

Bierum Borgsweer Delfzijl Farmsum Godlinze Holwierde Krewerd Losdorp Meedhuizen Spijk Termunten Termunterzijl Wagenborgen Woldendorp

Alle wijken van Delfzijl

Delfzijl bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen