logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitenhof in Delft

Begrijp de huizenprijzen in Buitenhof Delft met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitenhof Delft

Buitenhof is een wijk in de plaats Delft binnen de gemeente Delft. Deze wijk telt volgens het CBS 13.715 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenhof. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 394.734 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 394.734
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Buitenhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenhof is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitenhof.

Woningen recent verkocht in Buitenhof

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenhof.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenhof. Een galerijflat in Buitenhof komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenhof

In Buitenhof wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitenhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitenhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitenhof

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitenhof vergeleken met de Delft en Nederland.

Huizenprijzen in Buitenhof Delft

Starterswoningen in Buitenhof Delft zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenhof Delft zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenhof Delft zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitenhof Delft? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitenhof Delft

Wil je een huis kopen in Buitenhof Delft? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenhof Delft . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenhof.

Bekijk alle koopwoningen in Buitenhof Delft. Zoek je huurwoning in Buitenhof Delft? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitenhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenhof is 3.141 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.621 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitenhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenhof vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitenhof

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitenhof? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitenhof

Reinier de Graafbuurt Buitenhof-Noord Juniusbuurt Gillisbuurt Fledderusbuurt Het Rode Dorp Pijperring Verzetstrijdersbuurt Vrijheidsbuurt Buitenhof-Zuid Kerkpolder