logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Voordijkshoorn in Delft

Begrijp de huizenprijzen in Voordijkshoorn Delft met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Voordijkshoorn Delft

Voordijkshoorn is een wijk in de plaats Delft binnen de gemeente Delft. Deze wijk telt volgens het CBS 12.825 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voordijkshoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.488 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 491.488
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Voordijkshoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voordijkshoorn is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voordijkshoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voordijkshoorn.

Woningen recent verkocht in Voordijkshoorn

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voordijkshoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voordijkshoorn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voordijkshoorn. Een portiekflat in Voordijkshoorn komt het meest (39%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voordijkshoorn

In Voordijkshoorn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Voordijkshoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Voordijkshoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Voordijkshoorn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Voordijkshoorn vergeleken met de Delft en Nederland.

Huizenprijzen in Voordijkshoorn Delft

Starterswoningen in Voordijkshoorn Delft zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voordijkshoorn Delft zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voordijkshoorn Delft zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Voordijkshoorn Delft? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Voordijkshoorn Delft

Wil je een huis kopen in Voordijkshoorn Delft? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voordijkshoorn Delft . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voordijkshoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voordijkshoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Voordijkshoorn Delft. Zoek je huurwoning in Voordijkshoorn Delft? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Voordijkshoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voordijkshoorn is 4.624 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.304 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Voordijkshoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voordijkshoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Voordijkshoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Voordijkshoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Voordijkshoorn

Kuyperwijk-Noord Kuyperwijk-Zuid Ecodus Marlot Westlandhof Hoornse Hof Den Hoorn Molenbuurt