Huizenmarkt Vogelbuurt-Oost in Delft (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Vogelbuurt-Oost

Woningmarkt Vogelbuurt-Oost

Vogelbuurt-Oost is een buurt in de wijk Tanthof-Oost en plaats Delft binnen de gemeente Delft. Deze buurt telt volgens het CBS 6.040 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelbuurt-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 353.805 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 353.805
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Vogelbuurt-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vogelbuurt-Oost is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vogelbuurt-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vogelbuurt-Oost.

Woningen recent verkocht in Vogelbuurt-Oost

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelbuurt-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vogelbuurt-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vogelbuurt-Oost. Een portiekflat in Vogelbuurt-Oost komt het meest (51%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 49% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vogelbuurt-Oost

In Vogelbuurt-Oost wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vogelbuurt-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vogelbuurt-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vogelbuurt-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vogelbuurt-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vogelbuurt-Oost vergeleken met de Delft en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vogelbuurt-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Vogelbuurt-Oost

Wil je een huis kopen in Vogelbuurt-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vogelbuurt-Oost . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vogelbuurt-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vogelbuurt-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Vogelbuurt-Oost. Zoek je huurwoning in Vogelbuurt-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Vogelbuurt-Oost

Starterswoningen in Vogelbuurt-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vogelbuurt-Oost zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vogelbuurt-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vogelbuurt-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vogelbuurt-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vogelbuurt-Oost is 3.534 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.281 euro).

Leeftijden Vogelbuurt-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vogelbuurt-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vogelbuurt-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vogelbuurt-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Tanthof-Oost in de gemeente Delft.

Bedrijventerrein Tanthof-Oost Boerderijbuurt Dierenbuurt Vogelbuurt-West Vogelbuurt-Oost Bosrand

Alle straten van Vogelbuurt-Oost

Vogelbuurt-Oost bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.