Huizenmarkt Bosrand in Delft (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bosrand

Woningmarkt Bosrand

Bosrand is een buurt in de wijk Tanthof-Oost en plaats Delft binnen de gemeente Delft. Deze buurt telt volgens het CBS 6.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosrand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 365.618 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 365.618
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Bosrand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosrand is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosrand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bosrand.

Woningen recent verkocht in Bosrand

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosrand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosrand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bosrand. Een portiekflat in Bosrand komt het meest (79%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bosrand

In Bosrand wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosrand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosrand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bosrand
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Bosrand

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bosrand vergeleken met de Delft en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Bosrand waar ligt dat?

Woningen te koop Bosrand

Wil je een huis kopen in Bosrand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosrand . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosrand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosrand.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bosrand.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bosrand. Zoek je huurwoning in Bosrand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bosrand

Starterswoningen in Bosrand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosrand zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosrand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bosrand? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bosrand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosrand is 4.096 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.652 euro).

Leeftijden Bosrand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosrand vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bosrand

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bosrand. De buurt zelf valt binnen de wijk Tanthof-Oost in de gemeente Delft.

Bedrijventerrein Tanthof-Oost Boerderijbuurt Dierenbuurt Vogelbuurt-West Vogelbuurt-Oost Bosrand

Alle straten van Bosrand

Bosrand bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.