Alle woningmarktinfo Drogteropslagen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Drogteropslagen

Een eerste blik op Drogteropslagen

Drogteropslagen is een buurt in de gemeente De Wolden. Deze buurt telt volgens het CBS 535 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.987 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 366.987
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Drogteropslagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drogteropslagen is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drogteropslagen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drogteropslagen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drogteropslagen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drogteropslagen. Een eengezinswoning in Drogteropslagen komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drogteropslagen

In Drogteropslagen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Drogteropslagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Drogteropslagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drogteropslagen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Drogteropslagen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drogteropslagen vergeleken met de De Wolden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Drogteropslagen

Wil je een huis kopen in Drogteropslagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drogteropslagen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drogteropslagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drogteropslagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drogteropslagen.

Zoek je huurwoning in Drogteropslagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Drogteropslagen.

Huizenprijzen in Drogteropslagen

Starterswoningen in Drogteropslagen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drogteropslagen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drogteropslagen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drogteropslagen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drogteropslagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drogteropslagen is 2.584 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.432 euro).

Leeftijden Drogteropslagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drogteropslagen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Drogteropslagen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Drogteropslagen. De buurt zelf valt binnen de wijk Drogteropslagen in de gemeente De Wolden.

Drogteropslagen Verspreide huizen Drogteropslagen

Alle straten van Drogteropslagen

Drogteropslagen bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen