Huizenprijzen en de huizenmarkt in Drogteropslagen

Begrijp de huizenprijzen in Drogteropslagen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drogteropslagen

Drogteropslagen is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 477.568 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 477.568
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Drogteropslagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drogteropslagen is 116 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drogteropslagen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drogteropslagen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drogteropslagen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drogteropslagen. Een eengezinswoning in Drogteropslagen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drogteropslagen

In Drogteropslagen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drogteropslagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drogteropslagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Drogteropslagen

Starterswoningen in Drogteropslagen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Drogteropslagen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drogteropslagen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drogteropslagen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drogteropslagen

Wil je een huis kopen in Drogteropslagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drogteropslagen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drogteropslagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drogteropslagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drogteropslagen.

Bekijk alle koopwoningen in Drogteropslagen. Zoek je huurwoning in Drogteropslagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drogteropslagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drogteropslagen is 2.973 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.169 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drogteropslagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drogteropslagen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Drogteropslagen

Drogteropslagen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.