Alle woningmarktinfo Drogteropslagen in gemeente De Wolden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Drogteropslagen

Een eerste blik op Drogteropslagen

Drogteropslagen is een plaats in de gemeente De Wolden. Deze plaats telt volgens het CBS 23.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 449.730 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 449.730
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Drogteropslagen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drogteropslagen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drogteropslagen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drogteropslagen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drogteropslagen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drogteropslagen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drogteropslagen. Een eengezinswoning in Drogteropslagen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drogteropslagen

In Drogteropslagen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Drogteropslagen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Drogteropslagen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drogteropslagen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Drogteropslagen

Wil je een huis kopen in Drogteropslagen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drogteropslagen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drogteropslagen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drogteropslagen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drogteropslagen.

Zoek je huurwoning in Drogteropslagen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Drogteropslagen.

Huizenprijzen in Drogteropslagen

Starterswoningen in Drogteropslagen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drogteropslagen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drogteropslagen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drogteropslagen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drogteropslagen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drogteropslagen is 2.584 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.521 euro).

Leeftijden Drogteropslagen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drogteropslagen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drogteropslagen

Drogteropslagen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen