Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Capelle aan den IJssel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Capelle aan den IJssel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 66.840 inwoners. Momenteel staan er 105 woningen te koop en zijn er recent 315 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Capelle aan den IJssel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 270.124.

Woningen te koop 105
Woningen recent verkocht 315
Gemiddelde vraagprijs € 430.930
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 270.124
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Capelle aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Capelle aan den IJssel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Capelle aan den IJssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Capelle aan den IJssel.

Woningen recent verkocht in Capelle aan den IJssel

Er zijn recent 315 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Capelle aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Capelle aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Capelle aan den IJssel. Een portiekflat in Capelle aan den IJssel komt het meest (37%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Capelle aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Capelle aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Capelle aan den IJssel

Starterswoningen in gemeente Capelle aan den IJssel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Capelle aan den IJssel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Capelle aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Capelle aan den IJssel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Capelle aan den IJssel

Wil je een huis kopen in gemeente Capelle aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Capelle aan den IJssel . Er staan momenteel 105 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Capelle aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Capelle aan den IJssel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Capelle aan den IJssel. Zoek je huurwoning in gemeente Capelle aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Capelle aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Capelle aan den IJssel is 3.673 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.548 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Capelle aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Capelle aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Capelle aan den IJssel

De gemeente Capelle aan den IJssel telt 1 plaats.

Capelle aan den IJssel

Wijken van Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.