Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond in Zoelmond

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren

Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond is een buurt in de wijk Beusichem en plaats Zoelmond binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 3.850 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 653.914 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 653.914
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond komt het meest (46%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

In Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond vergeleken met de Buren en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren

Starterswoningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond Buren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond is 4.979 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.812 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond. De buurt zelf valt binnen de wijk Beusichem in de gemeente Buren.

Beusichem Zoelmond Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

Alle straten van Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond

Verspreide huizen Beusichem en Zoelmond bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.